CARTA CATALÀ – www.restaurantargentina.es

I9ba8

ENTRANTS

·Provoleta a l’oreganatto
·“Provoleta” al cuartirolo (formatges “provolone” i “taleggio” Italià)
·“Provoleta” especial amb pomodori secchi i alfàbrega
·Foie al formatge de cabra amb reducció d’aceto balsámic
·Degustació criolla (dues empanades tucumanes, xoriço crioll i botifarró argentí)
·Tast de xoriços criolls i botifarró argentí (“morcillas”)

De Delicatessen Argentina

·Steak tàrtar d’entrecot argentí
·Saltejat de morelles amb xampinyons al brandi
·Morelles graellades a l’estil argentí
·Pernil de gla (bellota) amb pa amb tomàquet

Tapes Argentines

·Tapa de morelles a les brases
·Assortit de formatge provolone , de cabra i cuartirolo argentí
·Xoriços criolls a l’estil argentí

Vegetarians

·Espàrrecs a les brases a la vinagreta de romesco
·Graellada de verdures a les brases
·“Panzerotti” d’espinacs i formatge de mató al pesto
·Degustació d’empanada de Formatge y Ceba o d’Espinacs o Humita

Amanides

·Cinc enciams (Enciams, fruita de la passió, formatge de cabra)
·Caprese (tomàquet, mozzarella de búfala, alfàbrega)
·Tonyina Cèsar (selecció d’enciams, tonyina, ous, formatge blau i tomàquet)
·Italiana (enciam, tomàquet, mozzarella, formatge parmesà i olives)
·Escalivada de verdures (albergínies, cebes i pebrots)
·“Palta” (alvocat, formatge de cabra, tomàquet verd i vinagreta de gerds)

LES CARNS DE VINYA ROSA

De Argentina i Uruguay

·Entrecot (Bife de Chorizo) al natural
·Entrecot al formatge cuartirolo
·Entrecot a cavall (amb ou ferrat i patates fregides)
·Entrecot al foie
·Entrecot flamejat
·Gran entrecot (Bife de Chorizo) de 500 grams per compartir
·Filet al natural de 200 grams
·Filet al foie de 200 grams
·Filet flamejat de 200 grams
·Gran filet de 500 grams per compartir

Talls de Delicatessen Argentina ®

·Tall que es pela de vedella (Vacío)
·Entranya de vedella (Entraña)
·Xurrasco a l’estil argentí (Tira de Asado de 300 grams)
·Gran xurrasco a l’estil argentí (Tira de Asado de 500 grams)
·Medalló tall que es pela de vedella
·Entrecot de Galícia
·Secret ibèric
·Escalopa a cavall (amb ou ferrat)
·Escalopa amb tomàquet i formatge

De Nebraska

·Peixet
·Gran peixet de 500 grams
·Gran entrecot de 500 grams
·Gran entrecot flamejat de 500 grams
·Gran entrecot al foie natural de 500 grams

Graellada

·Graellada Argentina (entrecot, xurrasco, entranya, botifarró i xoriç crioll)
·Graellada de peixet (peixet de Nebraska, xurrasco, entranya, botifarró i xoriç crioll)

Peix

·Orada a la provençal a les brases
·Bacallà a la provençal

IMG_0748-3-2   IMG_0633-3-2